top of page

Energetische massages

Bij energetische massage worden de energielichamen, kanalen en velden aangeraakt met als doel om de energetische velden rond het lichaam in beweging te brengen. Het gevolg is dat energie blokkades  ook in beweging kunnen komen waardoor het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. 
-Zonnevlecht: Om iemand te laten reflecteren naar zichzelf om een stevig zelfbeeld te krijgen. . Wie ben ik, wat wil ik? 
- Chakra massage: De komende 2000 jaar zal in de energie van het Aqauqriustijdperk staan en het Vissentijdperk is daarmee ten einde gekomen. De dertien Chakra`s, zijn de poorten waardoor je toegang hebt tot gebieden van je hogere bewustzijn. De chakra`s geven de kracht van het bewustzijn door naar je lichaam. Het behandelen van de Chakra`s via voetreflexmassage zal een harmoniserende werking hebben op de Chakra`s.
-Meridiaan massage: Meridianen zorgen samen met voeding voor goede energetische wegen waardoor je je weer vitaal voelt. Deze bepalen ook of het betreffende orgaan zich vitaal en de gelegenheid om in evenwicht te komen.

-Polariteit massageGeeft dat wat ongeordend aanwezig is de gelegenheid in evenwicht te komen.
-Aura massage: De aura vertelt iets over de lichamelijke en geestelijke toestand.
-Metamorfose massage: In de kern op zielsniveau heeft iedereen een passie.  Na een aantal behandelingen komt het bewustzijn en kom je met je eigen levensenergie in contact. Vertrouwen, alles is goed.
De cliënt met zijn specifieke klacht(en) bepaalt welke vorm van voetreflexzonemassage gebruikt zal worden. 

IMG_20220417_225520.jpg
meditation-1384758_1920.jpg
IMG_20220416_223525.jpg
bottom of page