Energetische massages

Bij energetische massage worden de energielichamen, kanalen en velden gemanipuleerd.
De energetisch healer wat de voetreflexzonetherapeut in wezen is  kan zowel op de huid, fysiek als in de energievelden rondom het lichaam zoals het etherische, emotionele, mentale en spirituele lagen gemasseerd worden met als doel om energetische eigenschappen van, in of rond het lichaam te veranderen. Het gevolg is dat energie blokkades weer in beweging kunnen komen en het zelfhelend vermogen wordt hierdoor gestimuleerd. De betekenis van energetisch healer is, of het nu allopathisch, complementair, oosters, westers, spiritueel of wat dan ook is, betekent het begrijpen van energie en zijn effecten. Naast de fysieke massages staan de volgende energetische massages door trainingen tot mijn beschikking:
-Zonnevlecht: Om iemand te laten reflecteren naar zichzelf om een stevig zelfbeeld te krijgen. . Wie ben ik, wat wil ik? 
- Chakra massage: De komende 2000 jaar zal in de energie van het Aqauqriustijdperk staan en het Vissentijdperk is daarmee ten einde gekomen. De dertien Chakra`s, zijn de poorten waardoor je toegang hebt tot gebieden van je hogere bewustzijn. De chakra`s geven de kracht van het bewustzijn door naar je lichaam, dat hierdoor met dertien niveaus van spirituele energie wordt gevoed. Het behandelen van de Chakra`s via voetreflexmassage zal een harmoniserende werking hebben op de Chakra`s.
-meridiaan massage: Meridianen zorgen samen met voeding voor goede energetische wegen waardoor je je weer vitaal voelt. Deze bepalen ook of het betreffende orgaan zich vitaal voelt.
-Polariteit massage: Geeft dat wat natuurlijk ongeordend aanwezig is de gelegenheid in evenwicht te komen.
-Aura massage: De aura vertelt iets over de lichamelijke en geestelijke toestand.
-Metamorfose massage: In de kern op zielsniveau heeft iedereen een passie.  Na een aantal behandelingen komt het bewustzijn en kom je met je eigen levensenergie in contact. Vertrouwen, alles is goed.
De cliënt met zijn specifieke klacht(en) bepalen veelal welke vorm van voetreflexzonemassage gebruikt zal worden. Een combinatie behoort ook tot de mogelijkheden.  

IMG_20220416_223525.jpg
result_img_2021_08_15_17_28_54.jpg
35385164-menselijke-figuur-blijkt-uit-light.webp
e-r-o-160549072_edited.jpg
chakra-1079746_1280.jpg
meditation-1384758_1920.jpg
IMG_20220417_225520.jpg