top of page

Over mij

Mijn naam is Anja vdf Cassé. In dit leven doe ik op holistische wijze ervaring op als ziel in een fysiek lichaam, als dochter van mijn vader en moeder, zus van een broer en zus, echtgenote van, moeder van twee kinderen, oma van een kleindochter, klank- en- bewegingsdocent , (kinder)-verpleegkundige, en voetreflextherapeut/coach. Dit alles met ‘Bestaansrecht’ zoals Maarten A. Oversier in zijn boek ‘Bestaansrecht’, licht op de verloren historie, die wij nog altijd in ons dragen, en voor ons mensen zo mooi diep doet laten beseffen…..

Mijn passie is om het zelfhelend vermogen van mensen aan te raken en te stimuleren waarbij voetreflexzonemassage het uitgangspunt is. Maar wat is het zelfhelend vermogen.......Het zelfhelend vermogen is een innerlijke kracht die probeert om lichaam en geest, wanneer deze uit balans zijn, weer in balans te krijgen. Juist bij dit stukje bied ik graag een luisterend oor en een helpende masserende hand.

Ook zonder klachten ben je welkom juist ter voorkoming van klachten en om het contact met je lichaam te blijven of weer te ervaren of te herstellen.

Tijdens mijn werk als (kinder)-verpleegkundige merkte ik dat er nog een tal van klachten en aandoeningen blijven bestaan waar de huidige medische technieken (nog) geen antwoordt op hebben of op willen hebben. Voor dit probleem ben ik op zoek gegaan of er geen mogelijkheden waren om mensen met klachten op een andere, eventuele aanvullende wijze te benaderen en te behandelen. Dit resulteerde uiteindelijk in de 3-jarige HBO opleiding tot voetreflextherapeut bij Sonnevelt Opleidingen. Tijdens deze opleiding bemerkte ik dat luisteren, aandacht hebben voor, aanraking en intentie allerlei poorten kunnen openen tot zelfheling.

 

Alles is in beweging zo ook ikzelf als mens en als therapeut en daardoor ook mijn praktijk. Als voetreflexzonetherapeut kwamen allerlei therapievormen op mijn pad die naadloos mee resoneren in mijn praktijk. Ik bied behandelingen aan waarbij ik gebruik maak van klank, licht, frequentie, resonantie en coherentie, reizen in bewustzijn, regressie-reïncarnatie in de voorouderlijke. Last but not least bied ik ook Levend Bloed Analyse aan en de kennis van mijn verpleegkundige achtergrond daar waar ik merk dat het nodig is. 

 

Alle waardevolle aspecten die ik mij in de loop van mijn leven heb eigen gemaakt zet ik selectief en vaak intuïtief in tijdens de behandelingen.

bottom of page