top of page

Photonentherapie

Photonen Therapie is een vorm van licht therapie en versterkt het zelfherstelend vermogen cq het activeert het natuurlijk vermogen tot zelfherstel. Dieter Jossner is de ontwikkelaar en producent van alle apperatuur die Medifoton in Nederland levert. Dieter is januari 2023 overleden en met toestemming van Medifoton plaats ik een samenspraak opname van Healing Sound Movement van John Consenmulder. In 2016 heb ik bij John en Cosenmulder en zijn partner Renske Paardekoper de rijke cursus Muziek als Medicijn gevolgd in het toenmalig Centrum Zonnewijzer in Aalsmeer. Deze mooie cursus wordt nog altijd gegeven maar nu op de Azoren waar John en Renske met hun gezin naar toe zijn verhuisd. Adres Chrysalis Center, Ribeira Grande, Sao Miguel. FB-link: https://www.facebook.com/people/Muziek-als-Medicijn/100063733164804/?paipv=0&eav=AfY2Mr_acGU0f2XLaa0ts_rSVVW4TEcUnJvVwFK_vSPsKxqCXubhibwtBQ9rFohoqPo&_rdr

 

De energie van het pulserend licht en magneetveld wordt ingezet om het lichaam energetisch te versterken. Het licht is een lage intensiteit infrarood laserlicht en rood LED-licht en geeft zijn energie af in kleine 'energiepakketjes'. Het licht van Photonentherapie lijkt op biofotonen. De cellen van het lichaam nemen dit licht op en transformeren het direct in biofotonen. Cellen die over meer biofotonen beschikken kunnen hun algemene en specifieke functies beter uitvoeren.

 

Aan de Hyper Photon kan een Frequentie Generator aangesloten worden. 
Albert Einstein zei ooit: " Alles in ons universum is trilling ." Atomen in ons lichaam, moleculen en atomen in levenloze objecten, gedachten en geluiden - alle dingen in ons universum zijn in beweging en in trilling. De planeet Aarde zelf trilt en resoneert op zijn eigen frequentie, de zogenaamde Schumann frequentie van 7,83Hz. Deze frequentie is in onze huidige tijd aan het stijgen wat betekend dat ons bewustzijn hierdoor ook wordt beïnvloed.


De generator bied de mogelijkheid om de pulsatie van het licht van de Hyper Photon D3 en/of magneetveld uit te breiden met veel frequenties, namelijk:

-8 hersenfrequenties: Super Delta, Delta, Theta, Globel, Slow Alpha, Slow Beta en Beta.

-alle mono frequenties van 0,5-9999Hz. Door zelf frequenties te selecteren kunnen o.a frequenties van organen, weefsel, chakra's en meridianen ingesteld worden.

1650058465636.jpg
IMG_20220416_233624.jpg
bottom of page