Vergoedingen en  Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg

Gezien mijn aansluiting bij de beroepsvereniging VNRT (Vereniging voor Nederlandse Reflexzone Therapeuten) ben ik daardoor geregistreerd als voetreflexzonetherapeut. Dankzij deze erkenning kunt u mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen via uw aanvullende ziektekostenverzekering. De vergoeding en de hoogte hiervan is afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent.  Diverse verzekeraars vergoeden deels of geheel de behandeling vanuit de aanvullende verzekering. Zie op de site van de VNRT de vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2018. Als de  verzekeraar er niet bij staat, of mijn consulten niet vergoedt neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. De consulten tellen niet mee voor het eigen risico. Ook ben ik ingeschreven in het HBO Register RBCZ  (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Vergoeding kunnen soms plaatsvinden via de werkgever. Op de site van de VNRT is informatie te vinden voor bedrijven.

Daarnaast wordt van de alternatieve genezer verwacht dat per 1 januari 2017 medische missers voortaan verplicht gemeld moeten worden.

Mijn praktijk staat in het kader van de Wkkgz (wet, kwaliteit, klachten en geschillen zorg) ingeschreven in het register van de S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen) onder nr: 12236.

 

 

K.v.K  : 63112817    

BTW nr : NL 001250137B64                                                                                                                           

RBCZ 501644R

​© 2016 Anja Reflexzone therapie Leusden e.o.